Anja

Anja

Hallo, ich bin Anja und reite schon ein paar Jahre bei Karla. In den Sommermonaten wenn keine Jagdsaison ist nutze ich die Zeit um bei Karla zu trainieren. Manchmal Samstags in der 'Gruppenspringstunde' oder Privatunterricht in Dressur und Springen. Auch Geländetraining ist möglich. Hierbei geht es mir darum, mich selbst als Reiter zu verbessern und damit auch das Pferd. Karla legt großen Wert darauf, daß die Pferdelocker sind, von hinten mitarbeiten eine gute Oberlinie haben und nicht auf einer Hand fest ist! Es ist gut zu sehen, daß alles immer leichter geht und das Pferd gut kontrollierbar bleibt vor allem im Gelände. Karla ist es auch wichtig daß das Pferd lange gesund bleibt und wir vor allem Spaß am Reiten haben.

Willem

Willem

Ik kom wekelijks bij Karla op stal en heb laatst voor het eerst op Whizzkid een bosrit gemaakt. Dat is de nieuwe merrie. Heel fijn paard, braaf , actief en doet haar best je te begrijpen. En voor een herintreder als ik, vergevingsgezind dus een super leerpaard. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Nynke

Nynke

Via de eigenaresse van mijn verzorgpony’s kwam ik bij “Stal Kroes” terecht. Als het even kan ga ik in de vakanties helpen op de stal en mag dan op veel paarden rijden. Het voordeel hiervan is dat je je moet aanpassen aan het paard waarop je rijdt en dat vind ik heel erg leuk. Elk paard is weer anders en moet je anders berijden, wat elke keer weer een echte uitdaging is en waar je enorm veel van leert. Ik heb mee gereden met diverse jachten en buitenritten en dat waren geweldige ervaringen. Om dit te kunnen mee maken heb ik lessen gehad van Karla en dan merk je hoe ontzettend goed ze is in het overbrengen van de kneepjes van het vak, zowel het springen als de dressuur en natuurlijk ook bij de jachttraining. Haar manier van les gegeven verschilt heel erg ten opzichte van een manege. Je leert hier echt de basis technieken op hoog niveau, zowel springen als dressuur. Kortom, ik ben heel graag op “Stal Kroes” en met Karla is het altijd gezellig!

Anne Marie

Anne Marie

Stal Kroes is de beste plek voor les of een fijne buitenrit voor de avontuurlijke ruiter, de jachtruiter en de "ikweetnietwatikbenruiter". Geweldige paarden met de knoppen op de goede plek, crosshindernissen op eigen terrein en in de bossen in directe omgeving. Dit allemaal onder begeleiding van echte paardenmenschen. Ik zeg "de hemel op paarden".

Denise

Denise

Ik kom al op Stal Kroes sinds ik een piepertje was van tien jaar oud en ik heb onder begeleiding van Willem buiten leren rijden. “Je moet een groot paard kiezen, dan lijken de sprongen kleiner” was het eerste dat hij ooit tegen mij zei. Willem heeft mij leren zitten en Karla heeft mij leren riej'n. Ik heb op veel plekken over de hele wereld gereden, maar niks kon tippen aan de bosritten en jachttrainingen bij Stal Kroes.

Anne Maayaa

Anne Maayaa

Een heerlijke stal waar iedereen rustig zijn gang kan gaan. De mensen zijn er super vriendelijk, helpen waar ze je kunnen en maken graag een praatje. Ik heb hier zo nu en dan een 2 uur priveles, zowel in de springtuin als buiten in het bos. Vind de lessen altijd onwijs plezierig. En Karla heeft mij dingen geleerd die ik in mijn andere lessen niet tegen ben gekomen. Ook de jacht die ik als introduce van Karla heb gereden was echt geweldig. Deze stal en de lessen van Karla zijn echt een aanrader!

Queeny

Queeny

Een paar keer per jaar gaan we met een aantal vrienden een bosrit maken. We rijden maar al te graag 1,5 uur met de auto speciaal om hier te komen genieten van de prachtige omgeving, maar vooral ook vanwege de super goede en leuke paarden. Geen saaie "manege" paarden, deze Kroes Hunters lopen ook de jachten mee en hebben veel energie. De ontvangst is altijd gezellig met koffie en een borreltje voor wie wil. De indeling op de paarden wordt goed over nagedacht en gaat in overleg om echt te kijken welk paard er bij je past. Tijdens de bosrit kan er een tussenstop gemaakt worden voor een hapje en een drankje. Er is veel mogelijkheid om sprongetjes te maken in het bos, maar je kan er ook omheen als je wilt. Dus voor gevorderde ruiters is er ook genoeg uitdaging. Na afloop nog gezellig naborrelen. Hele leuke en gezellige mensen die veel om de paarden geven. Een echte aanrader voor een dagje uit!

Daniela

Daniela

Stal Kroes is voor mij thuiskomen. Toen ik voor het eerst op Stal Kroes kwam ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Ik vertelde Karla dat de jacht mij geweldig leek maar dat ik angst had tijdens het springen. Karla heeft mij hier zo goed mee geholpen, ze heeft precies door wat ik nodig heb en begeleidt mij daar uitstekend in. In korte tijd ben ik letterlijk met sprongen voorruit gegaan en is de angst voor het springen zo goed als weg. Stal Kroes werkt zo verslavend en ik ben dan ook heel blij dat ik hier Darius heb ontmoet. Al zeg ik het zelf: we zijn een geweldige combinatie! Karla gaf dat van tevoren al aan en ze heeft nog gelijk gehad ook. Het feit dat Darius mij feilloos aanvoelt geeft mij extra uitdagingen om ervoor te gaan. Er staan al behoorlijk wat kilometers op mijn auto maar dat is het allemaal waard!